Lavazza koffie

Wij kiezen voor Lavazza omdat we het een koffie vinden met een uitgebalanceerde smaak! Een heerlijke espresso met een crèmelaagje.

Lavazza selecteert ieder jaar de beste koffiebonen van plantages over de hele wereld. De harmonie van de verschillende koffiemelanges ontstaan doordat er verschillende soorten koffie worden gemengd, met verschillende kwaliteiten zoals: Arabica of Robusta.

Het kopje koffie
Ook het kopje waar de koffie in wordt geserveerd is gekozen met een reden. De echte Italiaanse espresso moet worden geserveerd in een kopje van goede kwaliteit, dat voorverwarmd is op 35-40°C. Het kopje moet de vorm van een afgeknotte kegel hebben met een inhoud van maximaal 70 ml. Niets wordt aan het toeval overgelaten: van de selectie van de koffiesoorten van de melange tot het roosteren en malen van de koffiebonen en het zetten met onze FAEMA espressomachine kunnen wij u een heerlijke koffie serveren.

Lavazza koffie IJssalon Matteucci Veghel

I love gelato

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *